Camere si apartamente

Descopera traditia si confortul unei pensiuni de 4 margarete si bucura-te de o atmosfera dinamica si eleganta! Un mix echilibrat ce imbina traditionalul cu modernul, creand o atmosfera primitoare si un refugiu ideal, departe de stresul cotidian. Camerele si studio-urile sunt aranjate si echipate, astfel incat sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti clienti.
Te invitam sa petreci momente memorabile in care vei avea parte de servicii de calitate, activitati interesante si, mai ales, te vei bucura de clubul nostru de wellness.

Camera dublaCamera Dubla

Camerele duble se bucura de o suprafata generoasa si dispun fiecare de un spatiu de relaxare cu 2 fotolii si un birou de lucru. Toate camerele sunt dotate cu tot ceea ce ai nevoie si pot fi solutia ideala pentru momentele tale de relaxare.


Apartament / family room


Apartament / Family room

Alegerea unui apartament se poate dovedi cu adevarat inspirata. Va puteti bucura de intimitatea dorita cu optiunea de a avea paturi twin la etaj si cu spatiu de relaxare cu canapea si o mini bucătărie la parter.


Camera dubla

In regim singleCamera dubla in regim single

Descopera o atmosfera rafinata si eleganta a studiourilor noastre! Bine departajate si cu un decor luminos si aerisit, dispun de un pat matrimonial la etaj si un spatiu de relaxare cu canapea si o mini-bucatarie la parter.
Rezerva optiunea ideala de cazare

Completeaza detaliile potrivite nevoilor tale si rezerva cea mai buna optiune de cazare la Casa Augsburg. Te asteptam cu variate servicii si activitati pentru toate gusturile si preferintele.

  REZERVA ACUM
  Facilitati

  Statie de incarcare

  Piscina incalzita

  Restaurant

  Activitati outdoor


  Parcare

  Wi-fi

  Club Wellness